Visvergunning voor lokale bewoners en toeristen

Zegt Zeljko Kiršić, voorzitter van de Alliantie voor de sportvisserij provincie Istrië, de belangrijkste wijzigingen die door de gewijzigde wet Marine Fisheries en de regels voor het sport en recreatie vissen op zee.

Ook aandacht moet worden besteed aan de nieuwe bepaling inzake de etikettering van vis gevangen: individuen van bepaalde soorten moeten onmiddellijk worden geïdentificeerd na de vangst, en ten laatste vóór het verlaten van de vangst in een zodanige wijze dat de vis wordt gesneden onderste deel van de staartvin, en koppotigen opengesneden de kop.

De leeftijd van mensen die het kopen van goedkopere jaar licentie voor sport of recreatieve visserij 60-65 jaar. Het bedrag van de vergoeding voor bepaalde soorten vergunningen blijven hetzelfde als voorheen, met de speciale toestemming voor beuglijn en potten zijn 200 Kuna, voor speer en kunstlicht 100 kuna. Ook de nieuwe wet maakt het mogelijk buitenlanders en ze kunnen een licentie voor sport en recreatieve visserij te kopen onder dezelfde voorwaarden als de Kroatische burgers.

De nieuwe wet onderscheidt vijf soorten vergunningen: jaarlijkse recreatieve vergunningen geldig voor het kalenderjaar, de jaarlijkse sportdag certificaten die geldig zijn voor het kalenderjaar zijn en mag alleen worden verleend aan de leden HSŠRM, een eendaagse sportieve en recreatieve licenties, meerdaagse sportieve en recreatieve licenties en speciale vergunningen. Deze laatste worden uitgegeven in drie smaken: een speciale vergunning voor het vissen met harpoenen, vallen voor het vangen van vis, stagnerende lijnen en het gebruik van kunstmatige verlichting, die kunnen worden gekocht alleen met de jaarlijkse vergunning, een speciale vergunning voor de visserij vissen gereedschappen voor grote vissen, mogen worden uitgegeven alleen met de jaarlijkse sportdag vergunningen en speciale visdocumenten op het gebied van de zee die krachtens zijn beschermd tot regelgeving inzake de bescherming van de natuur in het gebied van het nationale park, speciale reserve en natuurpark.

Fisher, eigenaar van het jaar, dagelijks, meerdaagse sport of recreatieve licentie mogen hun visserijactiviteiten met meer dan twee pijn en twee mallen voor koppotigen en met twee kančenice, sleeplijn lijnen en Trapula vangen voor de jacht op grote marine wormen. Voor de jacht onderwater pistool vereist een vergunning voor de sportvisserij.

Photos


visvergunning kroatie croatie istrie

Views: 499