+385 98 9752979

Wat doen wij ?

Met onze jarenlange ervaring hopen we aan te voelen wat een gast wenst.
Daarom ontdekken wij veel locaties en delen wij dit met u.

Mensen willen meer privacy en meer luxe tijdens hun vakantie. En u heeft dat verdiend, na een jaar lang hard werken. Daarom werken wij ook hard, om ervoor te zorgen dat u de beste prijzen krijgt. Wij hopen dat u hier in Kroatië van uw vakantie kunt genieten.


Geniet van uw verblijf en vergeet niet van het land te genieten.

OVER ONS BEDRIJF

Na een aantal jaren voor investeerders te hebben gewerkt, om een luxe vakantieoord te realiseren. Van dichtbij meegemaakt te hebben hoe zij met gasten willen omgaan. Heb ik de beslissing genomen om het te doen zoals het oude gezegde het verwoord. De klant is koning!

PROMOTIEBUREAU
Wij geloven dat we het verschil kunnen maken tussen de grotere en kleinere promoters / bureaus. Wij zijn als "open source" en geloven erin dat alles kan worden gedaan voor een kleinere commissie.
Vluchten
Accommodaties
Auto
Activiteiten

ONS TEAM

Onze kleine groep enthousiaste mensen met hun hart op de juiste plek.
In de huidige geautomatiseerde wereld kan het zo gedaan worden. Geen grote luxe kantoren. Alleen jij en ik.

Natascha van der Velden
CEO Chief Executive Officer
Natascha van der Velden
Als eigenaar van dit bedrijf vind ik het geweldig om privé-huizen bekend te maken bij het grote publiek.
John
Vrijwillige veld agent
John
Als Google-gids had ik in 2018 1,5 miljoen weergaven voor mijn (360) foto's op kaarten en Street View. Ik kan deze hobby ook hier laten zien door locaties in kaart te brengen.
Darko
vrijwillige vertaler / ondersteuning
Darko
Als een Kroatische expat woon ik in het Verenigd Koninkrijk. Ik steun met vertaling en andere noodzakelijke technische ondersteuning.
Aad
vrijwillige marketingondersteuning
Aad
Als Nederlandse expat woon ik in het prachtige Kroatië. Ik ondersteun de marketingafdeling en andere noodzakelijke diensten.

This portal is part of the Feriae Group. We promote houses arround the world. Houses of privat houseowners want to give you all the oppertunity to use this accomodation with these nice prices. You can also find our houses on the big (names) rental portals. If you are a house owner and also want to let us promote your house without any contractual obligations then you must read on

Read More

Partner Options
Technical support
+385 99 4312559